Мања слова Већа слова РСС
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП


МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ
МВП

МВПЕИ

ПДВ и Царина

>

Објављен позив за достављање пројектних приједлога у оквиру Фонда Централно—европске иницијативе (ЦЕИ) за сарадњу

Датум објаве: 12.03.2018 15:18 | Аутор: МВП

Испис Штампај страницу


Секретаријат Централно-европске иницијативе у Трсту објавио је 8. марта позив за достављање пројектних приједлога у оквиру Фонда ЦЕИ за сарадњу.

Приједлози пројеката морају бити у складу са Акционим планом ЦЕИ 2018-2020 (доступан на сајту хттп://www.цеи.инт/цонтент/цеи-план-ацтион-2018-2020) и испуњавати критеријуме прописане Позивом за пројекте и Смјерницама за аплицирање.

Приједлози активности требају бити фокусирани на мобилност и повезаност у ЦЕИ региону кроз размјену и пренос знања између држава чланица ЦЕИ (Албанија, Аустрија, Бјелорусија, Босна и Херцеговина, Бугарска, Црна Гора, Чешка, Хрватска, Италија, Мађарска, Македонија, Молдавија, Пољска, Румунија, Словачка, Словенија, Србија и Украјина)

Позив је отворен за све организације у приватном и јавном сектору, као и међународне и регионалне организације.

Активности сарадње могу се односити на организовање конференција, семинара, радионица и осталих врста састанака, као и припрему студија и анализа. Остале врсте активности које су у складу са основним циљевима могу бити узети у разматрање, укључујући оне иницијативе које имају за циљ пружање подршке изради пројеката у вези са имплементацијом макро регионалних стратегија и Стратегије развоја Југоисточне Европе до краја 2020. године (ЈИЕ 2020).

Укупан буџет у оквиру овог позива износи 400.000 еура, а максималан износ који може бити одобрен по пројекту износи 15.000 еура.

Период за имплементацију активности је 1. јануар-31. децембар 2019. године.

Детаљније информације о позиву, условима и начину аплицирања налазе се на интернет страници ЦЕИ: хттп://www.цеи.инт/цонтент/цооператион-ацтивитиес?таб=1

Рок за достављање апликација је 8. мај 2018. године на е-маил адресу: апплицатионс.цоопфунд@цеи.инт