Мања слова Већа слова РСС
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП


МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ
МВП

МВПЕИ

ПДВ и Царина

Пресеанси шефова страних мисија по датуму предаје акредитивних писама

Ред првенства

 

Алжир

Њ.Е.гдин Абделхамид Цхебцхоуб.......................26 јун 2015

Кувајт

Њ.Е.гдин Yоусеф Абдулсамад..............................26 јун 2015

ДНР Кореја

Њ.Е.гдин Цха Кон ИИ ........................................25 март  2016

Кипар

Њ.Е.гдин Цонстантинос Елиадес.............................24 јун 2016

Шведска

Њ.Е.гдин Јун Лундин ..............................................26 јул 2016

Палестина*

Њ.Е.гдин Рабии Алхантоули.................................10 октобар 2016

Хрватска*

Њ.Е.гдин Веселко Грубишић.................................12 јануар 2017

Бангладеш

Њ.Е.гдин Хассан Махмоод Кхандкер................12 јануар 2017

Катар

Њ.Е.гдин Мубарак бин Фахад Ал-Тхани.................... 05 мај 2017

Летонија

Њ.Е.гдин Вилмарс Хенинс.......................................... 25 мај 2017

Аустрија*

Њ.Е.гђа Анна Јанковић.............................................21 јул 2017

Чешка*

Њ.Е.гдин Карел Урбан........................................20 октобар 2017

Бјеларусија

Њ.Е.гдин Валериy Брyлев....................................08 децембар 2017

Перу

Њ.Е.гђа Мариа Еугениа Ецхеверриа Херрера.........12 фебруар 2018

Италија*

Њ.Е.гдин Луца Зелиоли...............................................29 март 2018

Куба

Њ.Е.гдин Густаво Триста дел Тодо.............................29 март 2018

Тунис

Њ.Е.гдин Сеyф Аллах Рејеб.........................................29 март 2018

Монголија

Њ.Е.гђа  Баттунгалаг Генкхуураи..................................23 јул 2018

Того

Њ.Е.гдин Цалиxте Батоссие Мадјоулба..............................23 јул 2018

Кина*

Њ.Е.гдин Лиу Јин................................................06 септембар 2018

Њемачка*

Њ.Е.гдин Роберт Хеинрицх Wебер.......................06 септембар 2018

Мађарска*

Њ.Е.гдин Јóзсеф Нéгyеси.................................. 06 септембар 2018

Сјеверна Македонија*

Њ.Е.гдин Михајло Трпкоски .................................06 септембар 2018

Пољска*

Њ.Е.гдин Артур Дмоцхоwски...............................06 септембар 2018

Албанија*

Њ.Е.гдин Риди Куртези...........................................19 новембар 2018

Белгија

Њ.Е.гдин Коенраад Адам......................................19 новембар 2018

Аустралија

Њ.Е.гђа Рутх Стеwарт.............................................19 новембар 2018

Казахстан

Њ.Е.гдин Толезхан Барлyбаyев.................................19 новембар 2018

Саудијска Арабија

Њ.Е.гдин Абдулмомен Мохаммед Схараф..............19 новембар 2018

Сједињене Америчке Државе*

Њ.Е.гђа Јудy Рисинг Реинке……..……………….…..20 децембар 2018

Естонија

Њ.Е.гђа Кристи Карелсохн............................................20 децембар 2018

Мауританија

Њ.Е.гдин Хамед Сиди Мохамед.................................20 децембар 2018

Турска*

Њ.Е.гђа Сонгüл Озан ...................................................08 фебруар 2019

Бугарска*

Њ.Е.гђа Меглена Иванова Плугтсцхиева-Алеxандрова....08 фебруар 2019

Република Кореја

Њ.Е.гдин Цхое Хyоунг-цхан...........................................08 фебруар 2019

Египат

Њ.Е.гдин Саïд Хиндам...........................................................13 мај 2019

Грузија

Њ.Е.гдин Заал Гогсадзе........................................................13 мај 2019

Индонесија

Њ.Е.гдин Моцхаммад Цхандра Wидyа Yудха.....................13 мај 2019

Вијетнам

Њ.Е.гдин Данг Тран Пхонг....................................................13 мај 2019

Бразил

Њ.Е.гдин Едуардо Ботелхо Барбоса.......................................13 мај 2019

Финска

Њ.Е.гдин Киммо Лäхдевирта......................................................01 јул 2019

Малта

Њ.Е.гдин Карл Иззо......................................................................01 јул 2019

Сан Марино

Њ.Е.гђа Сyлвие Боллини.................................................................01 јул 2019

Аргентина

Њ.Е. гдин Естанислао А. Заwелс ......................................................01 јул 2019

Ирак

Њ.Е. гдин Факхри Хассан Махди Ал Исса..........................................01 јул 2019

Косово*

Њ.Е.гдин Yлбер Хyса....................................................09 септембар 2019

Русија*

Њ.Е.гдин Владислав Владиславович Масленников.............09 септембар 2019

Босна и Херцеговина*

Њ.Е.гдин Бранимир Јукић...............................................09 септембар 2019

Словенија*

Њ.Е.гдин Грегор Прескер............................................09 септембар 2019

Нови Зеланд

Њ.Е.гдин Антхонy Георге Симпсон.............................09 септембар 2019

Јерменија

Њ.Е.гдин Асхот Ховакимиан..........................................01 новембар 2019

Уругвај

Њ.Е.гдин Енриqуе Лоедел..............................................01 новембар 2019

Низоземска

Њ.Е.гдин Гиллес Арноут Бесцхоор Плуг.........................01 новембар 2019

Луксембург

Њ.Е.г. Пхилиппе Донцкел...............................................01 новембар 2019

Грчка*

Њ.Е.г. Панаyотис Партсос............................................10 децембар 2019

Португал

Њ.Е.гђа  Виргиниа Пина..................................................10 децембар 2019

Норвешка

Њ.Е.г. Јøрн Еугене Гјелстад.......................................10 децембар 2019

Лаос

Њ.Е.г. Ситхонг Цхитнхотхинх...............................................28 јануар 2020

Гана

Њ.Е.гђа Еудора Хилда Qуартеy Корантенг.........................28 јануар 2020

Словачка*

Њ.Е.г. Борис Гандел...............................................................19 мај 2020

Уједињени Арапски Емирати*

Њ.Е.гђа Набила Абделазиз Нассер Саеед Алсхамси...............19 мај 2020

Литванија

Њ.Е. гђа Јурате Рагуцкиене.......................................................09 јул 2020

Ирска

Њ.Е. гдин Ронан Гарган..............................................................09 јул 2020

Уједињено Краљевство*

Њ.Е.гђа Карен Маддоцкс.............................................22. септембар 2020.

Делегација Европске уније*

Њ.Е.гђа Оана Цристина Попа...........................................22. септембар 2020.

Шпанија

Њ.Е. гдин Раúл Бартоломé Молина......................................2. фебруар 2021.

Иран

Њ.Е. гдин Расхид Хассан Поур Баеи....................................2. фебруар 2021. 

Јапан

Њ.Е. гдин Катсумата Такахико.............................................2. фебруар 2021.

Швајцарска

Њ.Е. гдин Урс Сцхмид...........................................................2. фебруар 2021. 

Израел 

Њ.Е. гдин Yахел Вилан.............................................................2. фебруар 2021.

Индиа 

Њ.Е. гдин Јеидееп Мазумдар................................................8. фебруар 2021.

Данска

Њ.Е. гђа Сусанне Wагнер Хоффманн Схине.........................8. фебруар 2021.

Румунија*

Њ.Е. гдин Матеи Виорел-Арделеануа........................................8. фебруар 2021. 

Канада

Њ.Е. гдин Гилес Норман.......................................................24. фебруар 2021.

Колумбија

Њ.Е. гђа Царменза Јарамилло.............................................24. фебруар 2021.

Француска*

Њ.Е. гдин Цхристиан Тхимониер.............................................24. фебруар 2021. 


*Сједиште у Подгорици