Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI
MVP

MVPEI

PDV i Carina

Najave

18.04.2017.

Najava: Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović primiće delegaciju američkog Kongresa

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović primiće sjutra, 19. aprila, delegaciju američkog Kongresa koju predvodi kongresmen Devin Nunesom.

17.04.2017.

Najava: Ministar vanjskih poslova Kraljevine Holandije Bert Kunders sjutra u radnoj posjeti Crnoj Gori

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanovic sastaće se sjutra, 18. aprila, sa ministrom vanjskih poslova Kraljevine Holandije Bertom Kundersom, koji će boraviti u radnoj posjeti Crnoj Gori.

03.04.2017.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović u posjeti Republici Moldaviji

Povodom otvaranja Konzulata Crne Gore u Kišinjevu na čelu sa počasnim konzulom Andrejem Stratanom, bivšim ministrom vanjskih poslova i evropskih integracija Republike Moldavije, ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović boraviće u utorak, 4. aprila, u posjeti Republici Moldaviji. Osim sa potpredsjednikom Vlade i ministrom vanjskih poslova i evropskih integracija Andrejem Galburom, planirani su susreti ministra Darmanovića i sa drugim moldavskim zvaničnicima.

30.03.2017.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Crne Gore Srđan Darmanović učestvovaće na sastanku ministara vanjskih poslova NATO-a

Ministar vanjskih poslova Crne Gore prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na sastanku ministara vanjskih poslova NATO-a koji će se održati u Briselu sjutra, 31. marta. U skladu sa statusom Crne Gore kao pozvane zemlje, ministar Darmanović će učestvovati na svim sesijama ministarskog sastanka.

29.03.2017.

NAJAVA: Konferencija « Francuski jezik u međunarodnim odnosima »

U okviru manifestacije «Dani frankofonije», Diplomatska akademija Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore i Francuski institut u Crnoj Gori organizuju konferenciju na temu « Francuski jezik u međunarodnim odnosima », 30. marta 2017. godine u 10.00, u konferencijskoj sali hotela Centre Ville.

15.03.2017.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Crne Gore Srđan Darmanović u radnoj posjeti Saveznoj Republici Njemačkoj

Ministar vanjskih poslova Crne Gore prof. dr Srđan Darmanović boraviće u četvrtak, 16. marta, u radnoj posjeti Saveznoj Republici Njemačkoj. Osim sa domaćinom, njemačkim ministrom vanjskih poslova Sigmarom Gabrielom, crnogorski šef diplomatije razgovaraće i sa savjetnikom za vanjsku, bezbjednosnu i odbrambenu politiku savezne kancelarke Merkel dr Kristofom Hojzgenom.

14.03.2017.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović u zvaničnoj posjeti Republici Hrvatskoj

Ministar vanjskih poslova prof.dr Srđan Darmanović boraviće u srijedu, 16.marta, u zvaničnoj posjeti Republici Hrvatskoj, na poziv hrvatskog ministra vanjskih poslova Davora Iva Štira. Tokom posjete, osim sa domaćinom, ministrom Štirom, planirani su susreti crnogorskog šefa diplomatije i sa ostalim najvišim državnim zvaničnicima Republike Hrvatske.

07.03.2017.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović u zvaničnoj posjeti Republici Sloveniji

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović boraviće sjutra, 8.marta o.g. u zvaničnoj posjeti Republici Sloveniji, na poziv potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Republike Slovenije Karla Viktora Erjaveca gdje će se osim sa domaćinom sastati i sa drugim visokim zvaničnicima te države.

02.03.2017.

NAJAVA: Ministar Darmanović na drugom neformalnom sastanku šefova diplomatija zemalja učesnica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP) u Zagrebu

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na drugom neformalnom sastanku šefova diplomatija zemalja učesnica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP) u Zagrebu, 3. marta o.g, na poziv hrvatskog kolege i predsjedavajućeg Procesom Davora Iva Štira. Na sastanku će se usvojiti Zajednička izjava ministara vanjskih poslova i razmijeniti mišljenja o aktuelnim dešavanjima i njihovom uticaju na regionalnu saradnju.

15.02.2017.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Crne Gore Srđan Darmanović će učestvovati na konferenciji “Budućnost evroatlanstke bezbjednosti – nova uloga Zapadnog Balkana” u Minhenu

Ministar vanjskih poslova Crne Gore prof. dr Srđan Darmanović će učestvovati u četvrtak, 16. februara o.g, na konferenciji “Budućnost evroatlantske bezbjednosti – nova uloga Zapadnog Balkana” u Minhenu, na poziv predsjedavajućeg Atlantske asocijacije i ministra poljoprivrede Njemačke Kristijana Šmita. Konferencija se organizuje u saradnji sa Minhenskom bezbjednosnom konferencijom.