Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

Najave

10.10.2017.

Najava: Ministar Darmanović na sastanku ministara vanjskih poslova zemalja Višegradske grupe, Zapadnog Balkana, Estonije, Rumunije i Slovenije

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće u srijedu, 11. oktobra, na sastanku ministara vanjskih poslova zemalja Višegradske grupe (V4), Zapadnog Balkana, Estonije, Rumunije i Slovenije, u organizaciji države predsjedavajuće V4 Mađarske.Na sastanku koji će se održati u Budimpešti, ministri vanjskih poslova V4 i Zapadnog Balkana će razmijeniti mišljenja o postignutom napretku u procesu evropske integracije i modalitetima za ubrzanje integracionog procesa Zapadnog Balkana uz podršku i pomoć Višegradske grupe.

08.10.2017.

Najava: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović u radnoj posjeti Republici Poljskoj

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović boraviće u ponedjeljak, 9. oktobra, u radnoj posjeti Republici Poljskoj na poziv ministra vanjskih poslova Vitolda Vaščikovskog.

25.09.2017.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Republike Kosova Bedžet Pacoli u radnoj posjeti Crnoj Gori

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Republike Kosova Bedžet Pacoli boraviće u utorak, 26. septembra, u radnoj posjeti Crnoj Gori.

17.09.2017.

Najava: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović učestvovaće na 72. zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na 72. zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, koja se od 19. do 25. septembra 2017. godine održava u Njujorku. Crnogorsku delegaciju predvodiće predsjednik Filip Vujanović. Centralna tema 72. zasijedanja ovogodišnje generalne debate biće ”Fokusiranje na ljude: težnja za mirom i pristojnim životom za sve na održivoj planeti”.

14.09.2017.

Najava: Okrugli sto u okviru javne rasprave o Nacrtu Zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i upućivanju međunarodne humanitarne pomoći

U okviru postupka javne rasprave povodom izrade Nacrta Zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i upućivanju međunarodne humanitarne pomoći, u petak 15. septembra 2017. godine u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore (sala 119) biće organizovan okrugli sto sa početkom u 9:00 časova.

07.09.2017.

Najava: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova članica i kandidata EU (Gimnih)

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova članica i kandidata EU (Gimnih) koji se, u okviru estonskog predsjedavanja, održava od 7. do 9. septembra u Talinu.

03.09.2017.

NAJAVA: Crnogorska delegacija na Bledskom strateškom forumu i ministarskim sastancima zemalja učesnica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi

Delegacija Crne Gore učestvovaće na Bledskom strateškom forumu (BSF) i ministarskim sastancima zemalja učesnica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP) na Bledu koji se održava od 4. do 6. septembara u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova Republike Slovenije i Centra za evropsku perspektivu.

30.08.2017.

Najava: Potpredsjednica Vlade za reformu pravosuđa i ministarka vanjskih poslova Republike Bugarske, Ekatarina Zaharieva u radnoj posjeti Crnoj Gori

Potpredsjednica Vlade za reformu pravosuđa i ministarka vanjskih poslova Republike Bugarske, Ekatarina Zaharieva boraviće u četvrtak, 31. avgusta i petak, 1. septembra, u radnoj posjeti Crnoj Gori.

28.07.2017.

Najava: Manifestacija „Dani iseljenika“

Ministarstvo vanjskih poslova - Uprava za dijasporu u saradnji sa Opštinom Petnjica organizuju u ponedeljak, 31. jula 2017. godine u Petnjici, manifestaciju „Dani iseljenika“.

27.07.2017.

NAJAVA: Druga sjednica Savjeta za saradnju sa iseljenicima

Druga sjednica Savjeta za saradnju sa iseljenicima, u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova - Uprave za dijasporu biće održana u petak, 28. jula 2017. godine u 9:00 časova u kongresnoj sali stare zgrade Vlade Crne Gore (ul. Jovana Tomaševića bb).