Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

Najave

26.06.2015.

Najava: Informativne sesije povodom Trećeg poziva u okviru Prekograničnog programa Srbija-Crna Gora

Povodom objavljivanja Trećeg poziva za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru Programa prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora, Zajednički tehnički sekretarijat Programa, uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore i Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije, organizuje Info sesije u Crnoj Gori i Srbiji i to:

25.06.2015.

Najava:Javna debata: „Akcioni planovi za 23. i 24. poglavlje: gdje smo nakon dvije godine primjene

Kancelarija glavnog pregovarača za vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, u saradnji s Delegacijom Evropske unije i Britanskim savjetom, organizuje javnu debatu „Akcioni planovi za 23. i 24. poglavlje: gdje smo nakon dvije godine primjene“.

23.06.2015.

Najava: Šesti sastanak Zajedničkog konsultativnog odbora između Crne Gore i EU

U Briselu će se sjutra održati šesti sastanak Zajedničkog konsultativnog odbora između Crne Gore i EU. U fokusu sastanka će biti razmatranje toka i transparentnosti pregovaračkog procesa, te uključenosti civilnog društva u pregovore. Takođe, biće riječi o politici prema osobama s invaliditetom, kao i socijalnom dijalogu i ulozi sindikata.

21.06.2015.

Najava:Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić na Međuvladinoj konferenciji o pristupanju Crne Gore EU i sastanku Savjeta za stabilizaciju i pridruživanje

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić predvodiće crnogorsku delegaciju u ponedjeljak, 22. juna, na Međuvladinoj konferenciji o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, koja se održava u Luksemburgu.

17.06.2015.

Premijer Đukanović i potpredsjednik Lukšić razgovaraće sa austrijskim ministrom za Evropu, integracije i vanjske poslove

Ministar za Evropu, integracije i vanjske poslove Republike Austrije Sebastijan Kurc (Sebastian Kurz) boraviće u petak, 19. juna 2015. godine, u službenoj posjeti Crnoj Gori.

16.06.2015.

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić u zvaničnoj posjeti Svetoj Stolici

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće u srijedu, 17. juna, u zvaničnoj posjeti Svetoj Stolici.

15.06.2015.

Najava: Osmi sastanak Pododbora za industriju, trgovinu, carine, poreze i saradnju s drugim zemljama kandidatima

Osmi sastanak Pododbora za industriju, trgovinu, carine, poreze i saradnju s drugim zemljama kandidatima između Crne Gore i Evropske komisije održaće se 16. VI 2015, u formi video-konferencije.

08.06.2015.

Najava: Osmi sastanak Pododbora za saobraćaj, energetiku, životnu sredinu i regionalni razvoj

U Podgorici će se 9. juna održati osmi sastanak Pododbora za saobraćaj, energetiku, životnu sredinu i regionalni razvoj između Crne Gore i Evropske komisije.

05.06.2015.

Najava: Javna debata o 22. poglavlju Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata

Kancelarija glavnog pregovarača za vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, u saradnji s Delegacijom Evropske unije i Britanskim savjetom, organizuje javnu debatu o 22. pregovaračkom poglavlju Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata.

02.06.2015.

Premijer Đukanović i potpredsjednik Lukšić primiće u oproštajnu posjetu ambasadora Japana

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primiće u srijedu 03. juna 2015. godine, u oproštajnu posjetu, ambasadora Japana Masafumija Kurokija. Razgovori će biti održani u kabinetu premijera Đukanovića u u 14.00 sati.