Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

Najave

08.12.2015.

Najava: Potpredsjednik Vlade Igor Lukšić u zvaničnoj posjeti Bosni i Hercegovini

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće u srijedu, 9. decembra, u zvaničnoj posjeti Bosni i Hercegovini na poziv ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igora Crnadaka.

02.12.2015.

Potpredsjednik Lukšić na 22. zasjedanju Ministarskog savjeta OEBS-a

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija lgor Lukšić učestvovaće na 22. zasjedanju Ministarskog savjeta OEBS-a, koji se održava 3. i 4. decembra u Beogradu.

25.11.2015.

Najava: Potpredsjednik Lukšić na ministarstkoj konferenciji Unije za Mediteran u Barseloni

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore Igor Lukšić učestvovaće 26. novembra na ministarstkoj konferenciji Unije za Mediteran (UzM) u Barseloni, na poziv kopredsjedavajućih UzM - Federike Mogerini, visoke predstavnice EU za vanjske poslove i bezbjednosna pitanja i Nasera Judeha, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i iseljeništva Hašemitskog Kraljevstva Jordana.

24.11.2015.

Potpredsjednik Vlade Igor Lukšić i ministar odbrane Milica Pejanović Đurišić na sastanku Sjevernoatlantskog savjeta NATO-a (NAC)

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić i ministar odbrane Milica Pejanović Đurišić predvodiće delegaciju Crne Gore na sastanku sa Sjevernoatlantskim savjetom NATO-a (NAC), koji se održava 25. novembra u Briselu.

23.11.2015.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić na Aspen konferenciji u Berlinu

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće na VII Aspen ministarskoj konferenciji, koja se održava u utorak, 24. novembra, u Berlinu.

09.11.2015.

Najava: Brifing s novinarima povodom predstavljanja Izvještaja o napretku

Povodom predstavljanja Izvještaja Evropske komisije o napretku Crne Gore u 2015. godini, Kancelarija glavnog pregovarača i Fondacija Konrad Adenauer organizuju brifing sa predstavnicima medija radi boljeg i svestranijeg informisanja javnosti o toku procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji.

06.11.2015.

Najava: Osmi Sastanak Pododbora za oblast Poljoprivrede i ribarstva

Osmi sastanak Pododbora za oblast Poljoprivrede i ribarstva održaće se u Briselu, u ponedjeljak, 09. XI 2015.

04.11.2015.

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće na Varšavskom bezbjednosnom forumu

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće na Varšavskom bezbjednosnom forumu koji se održava 5 - 6. novembra u glavnom gradu Poljske.

23.10.2015.

Najava: Posjeta ekspertskih misija EU za oblasti ljudskih prava i borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala

Pet ekspertskih misija Evropske unije za oblasti ljudskih prava i borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala boraviće u Crnoj Gori u period od 26. do 30. oktobra 2015. u cilju sagledavanja ostvarenog napretka u ovim oblastima.

15.10.2015.

Najava: Peta sjednica Savjeta za vladavinu prava

Peta sjednica Savjeta za vladavinu prava će se održati u petak, 16. oktobra 2015