Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

Najave

15.03.2016.

Potpredsjednik Vlade Igor Lukšić primiće izvršnog sekretara CTBTO Lasina Zerbu

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće u srijedu, 16. marta 2016. godine u 14.30 sati u Vili „Gorica” gospodina Lasina Zerbu, izvršnog sekretara Organizacije Sveobuhvatnog ugovora za zabranu nuklearnog testiranja (CTBTO).

14.03.2016.

Najava: Potpredsjednik Vlade Igor Lukšić primiće ministarku za evropske integracije Albanije Kljajdu Đošu

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće u utorak, 15.marta 2016. godine ministarku za evropske integracije Albanije, Kljajdu Đošu.

14.03.2016.

Prvi sastanak Zajedničkog odbora Crne Gore i Albanije u kontekstu pristupanja Evropskoj uniji

U Podgorici će 15. marta 2016. biti održan prvi sastanak Zajedničkog odbora za primjenu Sporazuma o saradnji između vlada Crne Gore i Albanije u kontekstu pristupanja Evropskoj uniji.

14.03.2016.

Najava: Info dan povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite potrošača

Povodom obilježavanja 15. marta – Svjetskog dana zaštite potrošača, Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija, Ministarstvo ekonomije, Uprava za inspekcijske poslove, Veterinarska uprava i potrošačka organizacija CEZAP organizuju Info dan posvećen zaštiti potrošačkih prava.

09.03.2016.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić u radnoj posjeti Beču

Na sastancima će biti razmotrena saradnja koju Crna Gora ostvaruje sa ovim organizacijama kroz podršku razvoju i implementaciji programa na nacionalnom nivou (posebno kroz integrisani program saradnje ''Djelujući kao jedan''), učešće Crne Gore u njihovom radu, ali i ukupno funkcionisanje i pozicija organizacija u širem sistemu Ujedinjenih nacija ili u odnosu na UN.

09.03.2016.

Najava: Press konferencija nakon sastanka Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost

Nakon završetka šestog sastanka Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost između Crne Gore i Evropske komisije, održaće se press konferencija na kojoj će biti sumirani zaključci sastanka.

08.03.2016.

Najava: Šesti sastanak Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost

Šesti sastanak Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost između Crne Gore i Evropske komisije biće održan u Podgorici 9. i 10. marta.

04.03.2016.

Najava: Prezentacija rezultata istraživanja o percepcijama javnosti i komuniciranju procesa evropske integracije u Crnoj Gori

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija, Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori, britanska ambasada Podgorica i Britanski savjet u Crnoj Gori organizuju prezentaciju rezultata istraživanja o percepcijama javnosti i komuniciranju procesa evropske integracije u Crnoj Gori.

03.03.2016.

Potpredsjednici Lukšić i Marković primiće predsjednicu Odbora za evropske poslove Nacionalne skupštine Republike Francuske

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće u petak, 04. marta 2016. godine, predsjednicu Odbora za evropske poslove Nacionalne Skupštine Republike Francuske Danijel Orua, koja će boraviti u službenoj posjeti Crnoj Gori.

29.02.2016.

Najava: Potpredsjednik Lukšić na godišnjoj sesiji Savjeta za ljudska prava

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće na redovnoj godišnjoj sesiji Savjeta za ljudska prava koja se održava u Ženevi, u periodu od 29. februara do 25. marta.