Мања слова Већа слова РСС

Пресс центар
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП


МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

Најаве

09.06.2019.

Министар вањских послова Чешке Републике Томаш Петричек у понедјељак званичној посјети Црној Гори

Предсједник Владе Душко Марковић, министри вањских послова Срђан Дармановић и науке Сања Дамјановић примиће у понедјељак, 10. јуна, министра вањских послова Чешке Републике Томаша Петричека, који долази у званичну посјету Црној Гори.

05.07.2018.

Најава: Свечана церемонија обиљежавања 15 година од оснивања дипломатске академије и затварање једанаесте Љетње школе за младе дипломате „Гавро Вуковић“

Свечана церемонија обиљежавања 15 година од оснивања дипломатске академије и затварање једанаесте Љетње школе за младе дипломате „Гавро Вуковић“, коју је организовало Министарство вањских послова уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори, одржаће се у петак, 6. јула са почетком у 18х00, у Вили „Горица“.

14.05.2018.

Најава: Министар Дармановић у радној посјети Републици Литванији

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић боравиће 15. маја 2018. године у узвратној посјети Републици Литванији, на позив министра вањских послова те државе Линаса Линкевичиуса.

26.04.2018.

НАЈАВА: Министар Дармановић на састанку министара вањских послова НАТО-а

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће у петак, 27. априла, на састанку министара вањских послова НАТО-а који се одржава у Бриселу.

25.04.2018.

НАЈАВА: Министар Дармановић у радној посјети Великом Војводству Луксембург

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић боравиће 26. априла у радној узвратној посјети Великом Војводству Луксембург, на позив министра вањских послова Луксембурга Жана Аселборна.

22.04.2018.

Најава: Министар Дармановић у Њујорку на састанцима УН-а на високом нивоу

Министар вањских послова Црне Горе проф. др Срђан Дармановић, учествоваће 23. и 24. априла у Њујорку на састанку на високом нивоу посвећеном изградњи мира и одрживом миру, као и на отвореној дебати у Савјету безбједности на тему “Млади, мир и безбједност”.

10.04.2018.

Најава: Министар Дармановић у званичној посјети Републици Малти

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић боравиће 11. априла у званичној посјети Републици Малти, на позив министра вањских послова и промоције трговине Кармела Абеле.

02.04.2018.

Најава: Министар Дармановић у званичној посјети Републици Бугарској

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић боравиће 3. и 4. априла 2018. у званичној посјети Републици Бугарској на позив потпредсједнице Владе и министарке вањских послова Екатарине Захаријеве.

16.03.2018.

Најава: Комеморативна сједница поводом смрти амбасадорке Љиљане Тошковић

Министарство вањских послова обавјештава да ће комеморативна сједница поводом смрти амбасадорке Љиљане Тошковић бити одржана у понедјељак, 19.марта 2018. године у 10.00 часова у старој згради Владе, улица Јована Томашевића бб.

15.03.2018.

Најава: Министар Дармановић на састанку министара вањских послова Западно-балканске шесторке и Министарској конференцији Фонда за Западни Балкан

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће у петак, 16. марта, на састанку министара вањских послова Западно-балканске шесторке (WБ6) и Министарској конференцији Фонда за Западни Балкан који се одржавају у Сарајеву.