Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI
MVP

MVPEI

PDV i Carina

Najave

27.11.2017.

NAJAVA: Ministar Darmanović u radnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović boraviće od 27. novembra do 1. decembra u radnoj posjeti Vašingtonu.Ministar Darmanović će 29. novembra učestvovati na konferenciji pod nazivom: „Oblikovanje budućnosti Balkana u eri nesigurnosti“, koju organizuje Atlantski savjet SAD-a.

21.11.2017.

Najava: Ministar Darmanović na međunarodnoj naučnoj konferenciji „Proširenje NATO-a na Zapadni Balkan“

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na međunarodnoj naučnoj konferenciji „Proširenje NATO-a na Zapadni Balkan“ koja se održava u srijedu, 22. novembra u Zagrebu. Konferencija se organizuje u saradnji Atlantskog savjeta Hrvatske i Ambasade Crne Gore u Zagrebu.

19.11.2017.

Najava: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović učestvovaće na forumu „EU budućnost za Balkan“

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestovaće u ponedjeljak, 20. novembra, na poziv Međunarodnog centra “Nizami Ganjavi” i Fondacije “Društva zajedničkih vrijednosti”, na forumu „EU budućnost za Balkan“, koji će se održati u Sarajevu. Šef crnogorske diplomatije će govoriti na prvom panelu pod nazivom: “Pogled sa Balkana”, gdje će biti riječi o ključnim bezbjednosnim i razvojnim izazovima na Balkanu, izazovima u evropskoj integraciji, kao i o ulozi balkanskih i evropskih lidera u promjenama savremenog društva.

16.11.2017.

Najava: Ministar Darmanović na sastanku Jadranske trilaterale u Draču

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće sjutra 17. novembra na ministarskom sastanku Jadranske trilaterale u Draču, Republika Albanija.Jadranska trilaterala je regionalna inicijativa Crne Gore, Republike Hrvatske i Republike Albanije, osnovana u februaru ove godine, koja ima za cilj afirmaciju savezničkih aktivnosti u okviru NATO, zajedničkog djelovanja u oblasti evropskih integracija, kao i regionalne saradnje.

08.11.2017.

Najava: Ministar Darmanović u zvaničnoj posjeti Republici Makedoniji

Ministar vanjskih poslova prof.dr Srđan Darmanović boraviće sjutra, na poziv ministra vanjskih poslova Nikole Dimitrova, u zvaničnoj posjeti Republici Makedoniji.

31.10.2017.

Najava: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović u zvaničnoj posjeti Republici Azerbejdžan

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović boraviće od 1. do 3. novembra u zvaničnoj posjeti Republici Azerbejdžan, na poziv ministra vanjskih poslova Elmara Mamadjarova.

26.10.2017.

Najava: Druga konferencija počasnih konzula od 26.-28.oktobra

Ministarstvo vanjskih poslova organizuje od 26. do 28. oktobra Drugu konferenciju počasnih konzula Crne Gore. Na konferenciji će govoriti ministar vanjskih poslova, prof.dr Srđan Darmanović, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović, ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, ministarka ekonomije Dragica Sekulić i ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković.

23.10.2017.

Najava: Forum „Kapija Balkana – Crna Gora 2017“

Ministarstvo vanjskih poslova i počasni konzul Crne Gore u Izraelu Nimrod Rinot, organizuju od 23. do 25.oktobra u hotelu Hilton u Podgorici, skup pod nazivom „Kapija Balkana – Crna Gora 2017“.

23.10.2017.

Najava: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović učestvovaće na godišnjoj Mediteranskoj konferenciji OEBS-a

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće 24 i 25. oktobra na godišnjoj Mediteranskoj konferenciji OEBS-a u Palermu, Italija.

15.10.2017.

Najava: Ministar Darmanović u zvaničnoj posjeti Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović boraviće od 16. do 18. oktobra u zvaničnoj posjeti Ujedinjenim Arapskim Emiratima na poziv šeika Adbulaha bin Zajeda Al-Nahjana, ministra vanjskih poslova i međunarodne saradnje UAE.