Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI
MVP

MVPEI

PDV i Carina

Najave

22.02.2015.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić u zvaničnoj posjeti Republici Makedoniji

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće u ponedjeljak, 23. februara, u zvaničnoj posjeti Republici Makedoniji.

18.02.2015.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće novonimenovanu ambasadorku SAD Margaret A. Uyeharu

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće u četvrtak, 19. februara, novonimenovanu, izvanredu i opunomoćenu ambasadorku SAD Margaret A. Uyeharu.

16.02.2015.

Susret premijera Đukanovića i potpredsjednika Lukšića sa predsjedavajućim OEBS-a i prvim potpredsjednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u utorak, 17. februara 2015. godine, predsjedavajućeg OEBS-a i prvog potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Republike Srbije Ivicu Dačića, koji će boraviti u službenoj posjeti Crnoj Gori. Razgovori će biti održani u Vili „Gorica“ u 12.00 sati.

13.02.2015.

Susret premijera Đukanovića i potpredsjednika Lukšića sa potpredsjednikom Vlade Belgije

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primiće u ponedjeljak, 16. februara 2015. godine, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Belgije Didijea Rejndersa (Didier Reynders), koji će boraviti u službenoj posjeti Crnoj Gori. Razgovori će biti održani u Vili „Gorica“ u 12.45 sati.

12.02.2015.

Najava: Potpredsjendik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić u zvaničnoj posjeti Mađarskoj

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće u petak, 13. februara, u zvaničnoj posjeti Mađarskoj.

10.02.2015.

Najava: Predstavljanje takmičenja „Otvorene ideje za lijepu Crnu Goru“

U okviru projekta “Otvorene ideje za lijepu Crnu Goru”, biće organizovano predstavljanje takmičenja čiji je cilj da prikupi najbolja i najkreativnija rješenja za korišćenje javnih prostora u pet crnogorskih opština.

10.02.2015.

Susret premijera Đukanovića i potpredsjednika Lukšića sa ambasadorkom Republike Poljske

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primiće u srijedu, 11. februara 2015. godine, u oproštajnu posjetu, ambasadorku Republike Poljske Gražinu Sikorsku. Razgovri će biti održani u kabinetu premijera Đukanovića u 13.00 sati.

05.02.2015.

Najava: Posjeta glavnog pregovarača ambasadora Pejovića opštini Kotor

U organizaciji Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija i Kabineta predsjednika opštine Kotor, državni sekretar za evropske integracije i glavni pregovarač ambasador Aleksandar Andrija Pejović, sa saradnicima, će boraviti u petak, 6. februara 2015. u radnoj posjeti Kotoru.

03.02.2015.

Premijer Đukanović i potpredsjednici Lukšić i Marković primiće u oproštajnu posjetu ambasadorku Sju Kej Braun

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primiće u srijedu 04. februara 2015. godine, u oproštajnu posjetu, ambasadorku Sjedinjenih Američkih Država Sju Kej Braun. Razgovori će biti održani u kabinetu premijera Đukanovića u 11.00 sati.

03.02.2015.

Najava: Javna debata o 14. pregovaračkom poglavlju Saobraćajna politika

Kancelarija glavnog pregovarača za vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, u saradnji s Delegacijom Evropske unije i Britanskim savjetom, organizuje javnu debatu o 14. pregovaračkom poglavlju Saobraćajna politika.