Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI
MVP

MVPEI

PDV i Carina

Najave

26.02.2018.

Najava: Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak u posjeti Crnoj Gori

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović primiće u utorak, 27. februara, ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine (BiH) Igora Crnadaka koji će boraviti u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

16.02.2018.

NAJAVA: Ministri Darmanović i Bošković na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji

Ministri vanjskih poslova i odbrane, prof.dr Srđan Darmanović i mr Predrag Bošković, učestvovaće od 16. do 18. februara u radu Minhenske bezbjednosne konferencije, najprestižnije međunarodne konferencije iz oblasti bezbjednosne politike.

15.02.2018.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova EU u Sofiji

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće 15-16. februara, na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova EU (Gimnih), koji se održava u Sofiji.

12.02.2018.

NAJAVA: Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović na sastanku Globalne koalicije za pobjedu nad ISIS-om u Kuvajtu

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na sastanku Globalne koalicije za pobjedu nad ISIS-om, koja se 12-14. februara održava u Kuvajtu.

28.01.2018.

Najava: Ministar Darmanović na Konferenciji o odgovornosti država, institucija i pojedinaca u borbi protiv antisemitizma i antisemitskih zločina iz mržnje u regionu OEBS-a

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće u ponedjeljak, 29. januara, na Konferenciji o odgovornosti država, institucija i pojedinaca u borbi protiv antisemitizma i antisemitskih zločina iz mržnje u regionu OEBS-a koja se održava u Rimu.

28.01.2018.

Najava: Radionica „Izgradnja kapaciteta i vještina za prevenciju ekstremizma i radikalizma u Crnoj Gori“

Centar za prevenciju masovnih zločina iz Budimpešte, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i Ministarstvom za ljudska i manjinska prava, organizuje 29. i 30. januara radionicu pod nazivom „Izgradnja kapaciteta i vještina za prevenciju ekstremizma i radikalizma Crnoj Gori“ koja počinje u 08:30 u hotelu „CentreVille“ u Podgorici.

19.12.2017.

Najava: Tradicionalni novogodišnji prijem za diplomatski kor

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović povodom predstojećih novogodišnjih praznika prirediće u srijedu, 20. decembra, u 12.00h u Vili ,,Gorica", tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike diplomatskog kora...

12.12.2017.

Najava: Ministar Darmanović na ministarskom sastanku Američko-jadranske povelje

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na ministarskom sastanku Američko-jadranske povelje (A5) 13. decembra u Skoplju.

06.12.2017.

Najava: Ministar Darmanović na 24. zasijedanju Ministarskog savjeta OEBS-a u Beču

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na 24. zasijedanju Ministarskog savjeta OEBS-a koji se održava 7. i 8. decembra u Beču.

04.12.2017.

Najava: Ministar Darmanović na sastanku ministara vanjskih poslova NATO-a u Briselu

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na sastanku ministara vanjskih poslova NATO-a koji se održava 5. i 6. decembra u Briselu, Kraljevina Belgija.