Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI
MVP

MVPEI

PDV i Carina

Najave

27.03.2015.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić na Trećem Samitu EU-Jugoistočna Evropa

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvuje na Trećem Samitu EU-Jugoistočna Evropa koji se održava danas, 27. marta Splitu, u organizaciji časopisa The Economist u saradnji sa Ministarstvom vanjskih i evropskih poslova Republike Hrvatske.

24.03.2015.

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić na Zapadno-balkanskoj konferenciji u Prištini

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić predvodiće delegaciju Crne Gore na Zapadno-balkanskoj konferenciji u Prištini, 25. marta 2015. godine.

23.03.2015.

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić u zvaničnoj posjeti Njemačkoj

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće utorak, 24. marta, u zvaničnoj posjeti Njemačkoj.

20.03.2015.

NAJAVA: Javna debata o 15. pregovaračkom poglavlju Energetika

Kancelarija glavnog pregovarača za vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, u saradnji s Delegacijom Evropske unije i Britanskim savjetom, organizuje javnu debatu o 15. pregovaračkom poglavlju Energetika.

19.03.2015.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić u zvaničnoj posjeti Republici Kipar

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić, boraviće 19. i 20. marta u zvaničnoj posjeti Republici Kipar.

06.03.2015.

Najava: Ambasador Pejović na sastanku ministara vanjskih poslova država članica EU

Državni sekretar za evropske integracije i glavni pregovarač ambasador Aleksandar Andrija Pejović učestvovaće na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova država članica Evropske unije koji će se održati 6. i 7. marta u Rigi.

04.03.2015.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić u posjeti SAD-u

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće od 5. do 11. marta u posjeti Sjedinjenim Američkim Državama.

26.02.2015.

Najava: Sastanak Nadzornog komiteta za praćenje implementacije Integrisanog programa saradnje Crne Gore i Ujedinjenih nacija za period 2010-2016

Osmi sastanak Nadzornog komiteta za praćenje implementacije Integrisanog programa saradnje Crne Gore i Ujedinjenih nacija biće održan u petak, 27. februara, u Eko zgradi UN (Stanka Dragojevića bb - Plava sala) sa početkom u 11:00h.

25.02.2015.

Najava: Konferencija za medije nakon održavanja Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija organizovaće u četvrtak, 26. februara, konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni rezultati petog sastanka Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost.

24.02.2015.

Najava: Peti sastanak Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost

U Podgorici će se 25. i 26. februara održati peti sastanak Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost između Crne Gore i Evropske komisije.