Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI
MVP

MVPEI

PDV i Carina

Najave

01.06.2015.

Najava za medije

Ministarstvo rada i socijalnog staranja, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i evropskih integracija i uz podršku Programa za razvoj kapaciteta (CDP), organizuje javne konsultacije o nacrtu Sektorskog operativnog programa 2015-2017 za Sektor obrazovanje, zapošljavanje i socijalne politike.

01.06.2015.

Najava: Četvrta sjednica Savjeta za vladavinu prava

Četvrta sjednica Savjeta za vladavinu prava će se održati u utorak 2. juna 2015.

27.05.2015.

Najava: Šesti sastanak Pododbora za unutrašnje tržište i konkurenciju

U Podgorici će se 28. i 29. maja održati šesti sastanak Pododbora za unutrašnje tržište i konkurenciju između Crne Gore i Evropske komisije.

27.05.2015.

Najava: Finale takmičenja „Otvorene ideje za lijepu Crnu Goru“

Finalni događaj u okviru takmičenja “Otvorene ideje za lijepu Crnu Goru” koji će okupiti petnaest timova koji su ušli u najuži krug, održaće se u četvrtak, 28. maj 2015. godine u 9:30h u Eko zgradi Ujedinjenih nacija.

26.05.2015.

Održane političke konsultacije MVPEI i Ministarstva vanjskih poslova Poljske na temu evroatlantskih integracija

U okviru redovnih političkih konsultacija sa zemljama članicama NATO, nacionalni koordinator za NATO i v.d. generalnog direktora za NATO i politiku bezbjednosti Vesko Garčević primio je delegaciju Ministarstva vanjskih poslova Poljske koju je predvodio Lešek Šozevica, državni sekretar za pitanja bezbjednost i saradnju sa Amerikom.

21.05.2015.

Najava: Potpredsjednik Lukšić na Sastanku ministara vanjskih poslova Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP)

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće u petak, 22. maja, na Sastanku ministara vanjskih poslova Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP) koji se, u okviru albanskog predsjedavanja SEECP, održava u Tirani.

18.05.2015.

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić na 125. Ministarskoj sjednici Komiteta ministara Savjeta Evrope

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće u utorak, 19. maja, na 125. Ministarskoj sjednici Komiteta ministara Savjeta Evrope koja će se održat u Briselu.

18.05.2015.

Konferencija: „Značaj ljudskih resursa u procesu pristupanja EU“

Kancelarija glavnog pregovarača za vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji i Asocijacija menadžera Crne Gore pozivaju vas na Konferenciju „Značaj ljudskih resursa u procesu pristupanja EU“.

12.05.2015.

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić na sastanku ministara vanjskih poslova NATO država članica u formatu „Odlučne podrške“

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće 13. i 14. maja na sastanku ministara vanjskih poslova Alijanse i ne-NATO kontributora u misiji „Odlučna podrška“ koji se održava u Turskoj.

08.05.2015.

U nedjelju u Budvi počinje treći međunarodni ministarski IDAHO Forum 2015

Više od dvije stotine trideset predstavnika iz Crne Gore i inostranstva okupiće se u nedjelju u Budvi gdje se u organizaciji Vlade Crne Gore održava treći međunarodni ministarski IDAHO Forum 2015 pod nazivom „Okončanje nasilja i zločina iz mržnje“.