Manja slova Veća slova RSS
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

>

Ministar vanjskih poslova Češke Republike Tomaš Petriček u ponedjeljak zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Datum objave: 09.06.2019 10:14 | Autor: MVP

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Duško Marković, ministri vanjskih poslova Srđan Darmanović i nauke Sanja Damjanović primiće u ponedjeljak, 10. juna, ministra vanjskih poslova Češke Republike Tomaša Petričeka, koji dolazi u zvaničnu posjetu Crnoj Gori.


U okviru posjete biće potpisan Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Češke Republike o naučnoj i tehnološkoj saradnji (11:30, Vila „Gorica).


Ministri vanjskih poslova Darmanović i Petriček daće izjave za javnost u 11:35 sati, u Vili „Gorica“.


Poslije zvaničnih razgovora biće objavljena saopštenja za javnost.


Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije, video snimke početka sastanaka kao i fotografije i video snimke potpisivanja Sporazuma i konferencije za medije ministara Darmanovića i Petričeka.


Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2019. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari, fotografi i video snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@mfa.gov.me.