Manja slova Veća slova RSS
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

>

Najava: Svečana ceremonija obilježavanja 15 godina od osnivanja diplomatske akademije i zatvaranje jedanaeste Ljetnje škole za mlade diplomate „Gavro Vuković“

Datum objave: 05.07.2018 20:33 | Autor: MVP

Ispis Štampaj stranicu


Svečana ceremonija obilježavanja 15 godina od osnivanja diplomatske akademije i zatvaranje jedanaeste Ljetnje škole za mlade diplomate „Gavro Vuković“, koju je organizovalo Ministarstvo vanjskih poslova uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, održaće se u petak, 6. jula sa početkom u 18h00, u Vili „Gorica“.

Na ceremoniji će govoriti ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović, izvršni direktor za Evropu i Centralnu Aziju u Evropskoj službi za vanjske poslove (EEAS) Thomas Mayr-Harting i ministar vanjskih poslova Crne Gore u periodu od 2003-2004 Dragiša Burzan.

Nakon ceremonijalnih obraćanja, ministar Darmanović će uručiti diplome polaznicima ovogodišnje Ljetnje škole za mlade diplomate „Gavro Vuković“.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@mfa.gov.me i to do petka, 6. jula do 14:00h.

MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA