Manja slova Veća slova RSS
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP


MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

>

Najava: Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović susrešće se sa ministrom vanjskih poslova Republike Turske Mevlutom Čavušogluom

Datum objave: 09.05.2017 08:48 | Autor: MVP

Ispis Štampaj stranicu


Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović susrešće se sjutra, 10. maja 2017. godine, sa ministrom vanjskih poslova Republike Turske Mevlutom Čavušogluom koji će boraviti u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori. Sastanak će biti održan u Vili „Gorica“ u 10.45.

Nakon sastanka, u 11.30, ministar Darmanović i ministar Čavušoglu daće izjave za medije u holu Vile „Gorica“.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2017. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu vjovanpg@gmail.com ili telefaksom na broj +382 20 655 504.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimak izjava ministara kao i kadrove početaka sastanaka.